برای ایجاد یک مزه ی بزرگ باید به دنبال لیمو های بزرگ باشید. میوه های زرد رنگ براق، دانه درشت و آبدارند. برای صرفه جویی در زمان، و پریدن از یک مرحله، به جای کرم از بستنی برای وسط کیک استفاده کنید.

طرز تهیه کلوچه لیمویی

مواد لازم:
آرد کیک=۱/۲- ۱ فنجان
بکینگ پودر=۱ قاشق چای خوری
نمک=۱/۴ قاشق چای خوری
جوش شیرین=۱/۴ قاشق چای خوری
کره بدون نمک=۶ قاشق سوپ خوری
شکر=۱ فنجان
شکر=۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ=۳ عدد بزرگ
وانیل=۱/۴ قاشق چای خوری
شیر=۱/۳ فنجان
لیموی بزرگ=۱ عدد یا۱/۴ فنجان آب لیمو
کرم=۱ فنجان
زنجبیل=۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:
۱- درست کردن کیک:
دمای فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. در یک ظرف جداگانه آرد، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را الک کنید. ۱ فنجان شکر و کره را در یک کاسه متوسط ریخته و آن ها را با دستگاه مخلوط کن و با سرعت متوسط تا زمانی که پف کند، مخلوط کنید. یکی یکی تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید، بعد به تناوب آرد را به خمیر اضافه کرده تا وقتی که ترکیب شوند آن ها را مخلوط کنید. آب لیمو را هم بزنید و به آن ها اضافه کنید. ۳/۱ از خمیر را در یک ظرف سفالی ریخته و آن را در فر قرار دهید تا زمانی که لبه های آن طلایی شود که حدودا ۱۰ دقیقه طول می کشد. زمانی که آن را از فر در می آورید اجازه دهید تا خنک شود، بعد از ۵ دقیقه آن را برگردانید تا کاملا خنک شود.
۲- درست کردن کرم:
دو قاشق شکر باقی مانده و زنجبیل را به کرم اضافه کنید و هم بزنید و به اندازه ۱/۲ اینچ روی کیک ها بمالید و آن ها را سرو کنید.